Lisää tehoa autoosi – moottorin optimointi / ohjelmointi — lue lisää

Cattura.PNG

Nykyaikaisissa autoissa on runsaasti potentiaalia huomattavaan tehon lisäykseen. Tämä voidaan tehdä turvallisesti ja nopeasti auton moottori säätämällä ammattilaisten toimesta. Tällä on monta nimeä: moottorin ohjelmointi, moottorin optimointi, lastutus, chip-tuning.

Monessa autossa moottorin toimintaa on rajoitettu tehtaan toimesta ohjelmistolla. Samaa perusmoottoria kuitenkin löytyy eri tehoisena ja ainoana erona näiden välillä on ohjelmisto. Ohjelmamuutoksella / optimoinnilla näistä kaikista saadaan huomattava tehonlisäys, myös valmiiksi mallisarjan tehokkaimpaan malliin. Tehoa ja vääntöä saadaan yleensä 15-35% lisää riippuu moottorista.

Moottorioptimoinnilla moottori säädetään ja sen toiminta sekä tehontuotto optimoidaan siten, että moottorin kaasun vaste paranee ja saavutetaan suurempi vääntö sekä teho koko kierrosalueella. Ohitukset helpottuvat ja kiihtyvyys paranee sekä polttoaineen kulutus pienenee. Automaattivaihteistokin toimii paremmin kun moottorissa on tehoa ja vääntöä laajemmin koko kierrosalueella.

Moottorin optimointi ei vaikuta katsastuksessa mitattaviin pakokaasupäästöihin.

WP_20170801_12_44_14_Rich

Olemme Chip-Tuning Finland -ohjelmointiketjun virallinen jälleenmyyjä Vakka-Suomen alueella. Chip-Tuning Finland on yksi Suomen suurimmista autojen ohjelmointiketjuista. Meiltä saat autoosi markkinoiden nykyaikaisimmat ohjelmapäivitykset teho- ja tyytyväisyystakuulla. Uudet ohjelmat muokkaa Chip-Tuning Finlandin Aleksi Ahlqvist 10 vuoden kokemuksella. Meidän yhteistyö heidän kanssaan takaa sen, että saat autoosi parhaat tuotteet meiltä.

Ohjelmoinnit eivät rajoitu pelkkiin autoihin vaan myös työkoneet, traktorit, veneet, kuorma-autot ym voidaan ohjelmoida turvalliselle lisätehoille.

Hinnat alkaen: OBD-portin kautta ohjelmoitavat henkilö ja pakettiautot: 549€, ja autot joissa moottorin ohjainlaite avataan koodauksen eston poistamiseksi: 649€.

Optimointihinnasto

Halutessasi voimme tehdä lisäksi suositun toimenpiteen eli EGR-ventiilin poiston käytöstä (pakokaasun kierrätysventtiili). Kysy myös DPF:n eli hiukkassuodattimen käytöstä poistoa ja tyhjennystä (dieselmoottoreissa). Nämä pakokaasujen puhdistukseen liittyvät laitteet on vikaherkkiä ja niistä päästään eroon edullisemmin näillä toimenpiteillä, kuin jos ne vian sattuessa joutuisi vaihtamaan uuteen. Molemmat laitteet vaikuttavat negatiivisesti auton polttoaineen kulutukseen ja moottorin likaantumiseen, joten moottori pysyy paremmassa kunnossa kauemmin kun ne otetaan pois käytöstä.

Suurin osa autoista ohjelmoidaan OBD-portin kautta mutta on moottorimalleja joissa ohjainlaite täytyy irroittaa autosta ja avata että koodauksen esto voidaan ohittaa. Mitään tinauksia tai juotoksia tai piirilevyjen irroituksia ei tehdä.

Katso alla olevasta linkistä eri automalleille luvatut uudet teho- ja vääntölukemat:

http://www.chip-tuning.fi/cars

Jos autoasi / moottorimalliasi ei ole päivitetty listalle, kysy meiltä uudet teho- ja vääntölukemat rekisterinumeron perusteella.

VARAA OHJELMOINTIAIKA JA KYSY LISÄÄ:

email: info@laitilanautocenter.fi

Puh. 0503559187

Meiltä myös osamaksu kätevästi Resursbankin luottotilin kautta, korotonta maksuaikaa 30-60vrk. Lasku tulee kuukausittain kotiisi ja päätät itse maksueräsi suuruuden.

Kysy myös laina-autoa.

Lisätietoa moottori-optimoinneista / tehonlisäyksistä ja niihin liittyvistä yleisistä kysymyksistä Chip Tuning Finlandin kotisivuilta:

http://www.chip-tuning.fi/faq

http://www.chip-tuning.fi/