LAC

Autohuolto ja autokorjaamo Laitilassa — tutustu

Laitilan AutoCenter on Laitilassa toimiva täyden palvelun autohuoltoliike ja autokorjaamo. Meiltä saat autoosi kaikki huolto- ja korjauspalvelut, katsastuspalvelut ja vikadiagnostiikat. Meillä on käytössä nykyaikaiset ja monipuoliset korjaamolaitteet, joten meillä onnistuu vaativammatkin työt. Käytössämme on myös autovalmistajien korjausohjeet joten pysymme ajan hermolla korjauksissa. Käytämme alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia varaosia asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tekemillemme töille myönnämme työ- ja varaosatakuun. Meillä on 15 vuoden kokemus monelta eri automerkiltä merkkilikkeiden huollossa toimimisesta joten tiedämme minkälainen on nykyautojen huolto- ja korjaustarve.

Pystymme täyttämään myös yleisimmät sähköiset huoltokirjat ja näemme sinne merkityt aiemmat huollot joten tiedämme minkälaisen huollon autosi vaatii. Sähköinen huoltokirja on esimerkiksi uudemmissa Audi, BMW, Mercedes-Benz, Skoda ja Volkswagen autoissa.

Moottoriöljynä suosittelemme laadukasta Castrol Edge 5w/30 Longlife-öljyä joka soveltuu useimpiin nykyaikaisiin autoihin ja täyttää vaativammatkin kriteerit nykyaikaisissa autoissa. Jos olet käyttänyt esim Mobil1 ESP 5w30 öljyä niin tämä Castrol 5w/30 Longlife on suoraan sopiva öljy. Castrolin litrahinta meillä on 16,90€/l.

Meiltä löytyy myös kustannustehokas ratkaisu vanhempiin autoihin joissa käytämme Cartechnic 5w/40 täyssynteettistä öljyä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

0503559187 Esa Asikainen

myynti@laitilanautocenter.fi

Halli3