Tech Line keraamiset pinnoitukset meiltä

Laitilan AutoCenter tekee Tech Line Coatings-tuotemerkin keraamisia pinnoituksia Suomessa. Toimimme Tech Line Coating Finland -toiminimen alla. Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita, ja toimimme myös yhteistyössä Martelius Exhaustin kanssa, teemme heidän valmistamiin uusiin pakosarjoihin ja heidän asiakastöihin keraamipinnoituksia.

Katso ajanmukaisimmat kuvat www.techlinecoatingfinland.com

Yllä oleva linkki on Laitilan AutoCenterin ylläpitämä sivusto jossa ajanmukaisin tieto pinnoituksista ja projektikuvia ym. Kannattaa tutustua!

Uuden pinnoitushallin tunnelmia:

p6

p5

Tech Line Coatings on amerikkalainen yhtiö joka on erikoistunut keraamisten pinnoitteiden valmistukseen ja heillä on pitkä historia siinä. Heidän tuotteitaan käyttävät lukuisat teollisuuden yritykset maailmanlaajuisesti.

Tech Line keraamisilla pinnoituksilla on monia ominaisuuksia ja tuotteita on eri tarkoituksiin esimerkiksi autourheilussa tai teollisuudessa. Keraamisella pinnoituksella esimerkiksi pienennetään liikkuvien osien kitkaa ja lisätään paineensietokykyä, jolloin lisätään tuotteen elinikää huomattavasti kun tuote ei kulu niin paljon. Metallituotteiden lämmönhaihdutuskykyä tai lämmön eristyskykyä voidaan keraamipinnoitteella lisätä huomattavasti ja tuote saa myös hyvän ulkonäön pinnoituksessa. Kuumana käyvä esine tai laite ei luovuta lämpöä niin paljon ympärilleen joten ympäristö ei kuumene niin paljon (esimerkiksi keraamisesti pinnoitettu kilpa-auton pakosarja tai turboahdin pitää lämmön sisällään tehokkaammin jolloin hyötysuhde paranee ja teho lisääntyy). Pinnoitetuilla tuotteilla on parempi ruosteenestokyky kuin pinnoittamattomilla tuotteilla, keraamipinnoitus antaa myös hyvän suojan esimerkiksi hitsauskaarta vastaan kun kaksi hitsattavaa tuotetta on lähekkäin.

Esimerkkinä moottorin mäntä ei ota itseensä palotapahtuman lämpöä kuten ilman pinnoitusta tekisi, ja siten kestää suurempaa rasitusta. Tällöin voidaan käyttää suurempaa ahtopainetta ja suurempaa sytytysennakkoa ja ottaa enemmän tehoa irti moottorista, sekä käyttää pienempiä välyksiä kun mäntä eilaajene rasituksessa niin paljon. Erilaisille jäähdyttimille pinnoitus lisää lämmön nopeampaa ja tehokkaampaa lämmön haihtumista, ja liukulaakeripinnat ja erilaiset terät saadaan myös kestämään pidempään jos esimerkiksi voitelu on jostakin syystä puutteellinen tai tuote muusta syystä kuluu. Keraamiset pinnoitteet on testattu ääriolosuhteissa joten toimivuus on taattu.

Pinnoitettava tuote puhdistetaan ensin huolellisesti rasvasta ja liasta, sen jälkeen se puhalletaan puhalluskaapissa alumiinioksidilla puhtaaksi ruosteesta, maalista tai muista epäpuhtauksista. Sen jälkeen tuote ruiskumaalataan haluttuun käyttötarkoitukseen sopivalla keraamisella pinnoitteella ja sen jälkeen paistetaan uunissa jolloin pinnoite kovettuu, ja tuote on uunituksen jälkeen käyttövalmis.

Pinnoitteita tehdään 1-3 kerrosta, eli esimerkiksi putken sisäpuolelle yksi kerros, ja putken päälle 1-2 kerrosta. Keraamipinnoitusten lukumäärä luonnollisesti vaikuttaa pinnoitteen tehokkuuteen.

Tutustu tarkemmin allaolevista linkeistä ja ota yhteyttä: myynti@laitilanautocenter, Esa Asikainen 0503559187

Lähetä tuotteesi meille pinnoitettavaksi, keskimääräinen pinnoituksen tekemisen kestoaika on muutamasta päivästä yhteen viikkoon, sesonkiaikoina ja useilla pinnoitekerroksilla hieman enemmänkin. Kysy aikataulu ennen lähetystä jos aikataulusi on tiukka, joustamme aikatauluista mahdollisuuksien mukaan. Osoitteemme on Laitilan Autocenter, Peltolanrinne 1 B 1, 23800 Laitila

KATSO VIDEO PINNOITTEISTA TÄSTÄ

Marteliukselle takaisin meneviä pinnoitettuja Custom-pakosarjoja:

p12

ESIMERKKINÄ MOOTTORIPYÖRÄN SYLINTERIN JA SYLINTERIKANNEN KÄSITTELY:

WP_20170221_17_02_26_Pro

WP_20170221_18_19_38_Pro

WP_20170310_18_14_10_Pro2

http://techlinecoatings.com

http://techlinetechnology.com/

http://martelius.com/

 

Mäntäpinnoitus: Piston Top Gold + helmat TLML

pistontopgold

5cyl Turbo-Fiat kolmikerrospinnoitus, punainen erikoisväri päällimmäisenä:

punpi

Jaguar E-Type 3-kerrospinnoitukset:

p10

 

6-cyl Drifting-auto Black Satin- päällikeraami pinnoituksella: (kolmikerrospinnoitus)

driftingsarja

Fiat Barchetta konehuoneen kaunistusta punaisella keraamipinnoituksella, lisää kuvia tulossa:

imusarjapun

 

6cyl Drifting-BMW pakosarja HHBK (High Heat Base Coat)- pohjakeraamilla pinnotettuna, TLHB sisäpinnoite sisäpuolella:

HHBK

 

 

p1